AI TRANSPORT GRATUIT LA ORICARE 2 PRODUSE COMANDATE!

icon De ce sa iti cumperi husa de protectie pentru telefonul tau?

De ce sa iti cumperi husa de protectie pentru telefonul tau?
Cu siguranță cunoști sentimentul pe care ți-l dă butonarea unui nou telefon achiziționat. Când în sfârșit ajungi cu el acasă îți schimbi tot programul, anulezi tot ce era ca să-ți faci timp pentru el, să-l bijuterești și să faceți cunoștință cât mai repede. Când te închizi și tu într-o cameră ca să-i dedici noului telefon timpul necesar studierii lui, sună cineva la ușă. E curierul cu un colet, așa că te ridici în grabă preiei ce a adus. Cât pe ce să-ți alunece telefonul din mână, nu te-ai gândit că îi trebuie și o husă. Totul e în regulă, nu l-ai scăpat, ai luat pachetul de la curier, dar e musai sa cauți și o husă de protecție pentru telefon. Păi nu-i păcat, la ce bine arată și ce multe știe să facă? 

Principalul motiv pentru care cumperi o husă de protecție pentru telefonul tău este după cum sugerează și numele – protecția acestuia. Indiferent de prețul acestuia device-ul pe care tocmai l-ai achiziționat e ca să te ajute în multe activități pe care le faci și reprezintă în primul rând o necesitate, de aceea protecția împotriva șocurilor mecanice (scăpat din mână, alunecat de pe noptieră, etc.), zgarieturilor, prafului sau a apei este primul aspect pe care trebuie să-l ai în vedere imediat după prima ”bijutereală” a noului tău telefon.
Trebuie să te gândești că este mult mai ieftin să protejezi telefonul cu o husă decât să înlocuiești componente distruse sau să trebuiască să îți achiziționezi altul nou.

Alte trei motive pentru care poți să ai în vedere o husă nouă pentru telefonul tău sunt: 

•    Îți personalizează telefonul – Dacă telefonul tău încă este bun și îți îndeplinește funcțiile pentru care l-ai achiziționat, ai posibilitatea să-i dai o notă personală, să-l duci la stilist practic și să-i iei niște haine noi, fresh. Poți să alegi dintr-o gamă variată de huse personalizate de la huse de altă culoare, cu diverse fotografii, până la huse cu mesaje sau citate care te inspiră. Orice husă care îți place este un refresh dat telefonului tău fie că te-ai săturat de culoarea vechii huse, fie că vrei un look mai modern pentru el sau chiar vrei să îți asortezi telefonul cu ținuta de la un eveniment special.  
•    “Ascunde” uzura telefonului  - Ți-a plăcut prea tare telefonul, de aceea ai ales să nu îi pui husă, iar el a ajuns să pățească ce spuneam mai sus – o căzătură, o zgârietură sau mai multe, o alunecare când ți-era lumea mai dragă. Nu vrei să renunți la el, dar parcă nu-l scoți cu toată inima când ești pe stradă și te sună prietenii să ieșiți la o terasă. Arată destul de uzat, chiar dacă el e foarte bun. Nu-ți fă griji, nu trebuie să-l vinzi încă sau să-l dăruiești cuiva mai în vârstă din familie care nu pune accent pe aspectul lui. Cel mai simplu e să-i cumperi o husă nouă pentru că îți va schimba total atât aspectul telefonului tău, cât și felul în care te uiți la el. 
•    Nu arunci bani pe fereastră  – Oricât ai vrea să faci upgrade la cel mai nou model de telefon a brandului tău preferat, știi totuși că o astfel de achiziție necesită câteva reflecții îndelungate și alocarea unui buget. Pe care poate tu deja l-ai îndreptat către altceva pentru următoarele luni sau chiar pe anul întreg. Așa că un telefon nou chiar în acest moment ar destabiliza puțin, dacă nu chiar mai mult, confortul tău personal și totuși decizi că încă nu este momentul. Prin urmare consideri că un aer fresh dat telefonului tău actual cu o nouă husă și o investiție mică este fix ce ai nevoie ca să nu-ți strici alte planuri pentru care deja ai calculat bugetul.

O husă de protecție pentru telefonul tău te poate scăpa de multe griji pe care nu le iei în calcul chiar de la început. În același timp ea poate să aibă o culoare pe care niciun telefon de pe piață nu o are în original pe carcasă, și preferi să îți colorezi ziua și interacțiunea cu telefonul tău printr-o husă specială. Economisirea unor bani atunci când protejezi telefonul cu o husă nu este nici ea de neglijat. 
Oricare ar fi motivele pentru care decizi să îți iei o husă ea vine doar în sprijinul tău, iar investiția e infimă raportat la multele căzături la care este expus un telefon din greșeală și neatenție. 
 
Categorii

De ce sa iti cumperi husa de protectie pentru telefonul tau?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!