AI TRANSPORT GRATUIT LA ORICARE 2 PRODUSE COMANDATE!

Cum te pregătești pentru lungile plimbările care te scot din rutina ta zilnica?

Cum te pregătești pentru lungile plimbările care te scot din rutina ta zilnica?

Drumurile îți sunt din ce în ce mai invadate de soare și lumină, iar căldura câștigă teren cu fiecare nouă zi. Vine, deci, perioada plimbărilor lungi, fie pe jos, fie cu mașina și poate reușești și tu să îți faci acel timp pe to-do-ul zilnic pentru alergat. Hai că nu-i chiar așa greu, măcar o jumătate de oră de mers mai alert, aproape alergat pe o muzică antrenantă, nu face rău nimănui. Asta ca să simți refresh-ul bine meritat de care are nevoie corpul tău.  

 

Cum te pregătești pentru lungile plimbări de primăvară

Spuneam ceva de muzică antrenantă? Nu uita să-ți iei o pereche de căști noi pe care să o ai la îndemână ca să nu mai stai să cauți prin gențile de la job sau prin cine știe ce haină cu care erai îmbrăcată când ai ascultat muzică ultima dată. A trecut cam mult de când nu te-ai relaxat, nu? Păi se poate? Să știi că ieșitul din casă e mai greu, după asta muzica face totul.  

Și pentru că tot vorbim de ieșit mai mult pe afară, fie pentru patruped, fie pentru treburi, fie doar pentru o plimbare simplă, nu e rău să ai în vedere și o husă nouă sau  o folie rezistentă ca să nu ți se facă ecranul țăndări când mai faci mișcări de la care telefonul tău poate să țipe. Nu lăsa treaba asta în grija pisicii, decât doar dacă pisica ta a făcut vreo specializare în achiziții online și știi că apasă chiar pe butoanele care trebuie. Altfel, nu-i pasa ei sarcina asta. Iar dacă nu ai pisică și câinele e cel care îți aduce telefonul când sună din camera cealaltă, tratează-l și tu cum trebuie și ușurează-i treaba ca să nu se chinuie când trebuie să prindă cu botul o husă jerpelită.  

 

Pregătirea pentru multe ieșiri nu e o glumă și se tratează cu seriozitate! 

Știi deja că poți să tratezi articolul ăsta sub formă de glumă, dar... oare chiar poți să scoți cu mândrie telefonul tău din geantă?  Uită-te la el și ia decizia corectă! Acum, dacă o mai arzi și pe influencereală așa, nu e rău să iei și un selfie stick cu trepied, că nah, atâtea cadre bune ies cu lumina asta de primăvară încât ar fi păcat să nu profiți de ele.  

Tu oricum o să faci cam cum vrei, dar dacă ai ajuns până aici și te-a bătut și o rază primăvăratică în timpul ăsta atunci știi despre ce vorbim aici și mai știi că nu încape vorbă să nu-ți pui telefonul la punct când vine primăvara. Pe al tău sau pe al cuiva drag!  

Te așteptăm cu drag în magazinul online de accesorii GSM  www.accesorii-euroama.ro că să iți alegi produsele preferate!

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!