AI TRANSPORT GRATUIT LA ORICARE 2 PRODUSE COMANDATE!

Orice prilej de întâlnire e unul bun pentru un cadou simbolic 

Orice prilej de întâlnire e unul bun pentru un cadou simbolic 

Dacă te numeri printre cei care nu știu ce cadou să cumpere atunci când merge la cineva drag ce are cam de toate în casă, atunci articolul ăsta este pentru tine. Dacă vă vedeți ceva mai des, iar cel/cea la care mergi are tot ce îi trebuie, cadoul e normal să fie unul simbolic, nu te arunci în daruri scumpe, căci știi că nu asta este relația dintre voi.  

 

Așadar, ce cadou simbolic îi iei cuiva cu care te vezi frecvent?  

Una dintre opțiunile care pot să stârnească și multă veselie după ce despachetează cadoul este o husă de telefon. E simplu să afli modelul pe care îl are și nu ar trebui să fie foarte greu să te gândești la o husă prietenoasă, veselă sau dimpotrivă, ceva mai sobră, în funcție de caracterul sărbătoritului.  

 

Un suport auto de telefon cadou? 

Dacă cel la care mergi are mașină, ia în considerare și un suport auto pentru telefon. Nici nu știi cât de mult poate să conteze un cadou la care aparent nu se gândea, dar pe care îl descoperă atât de util după primirea lui. Gândește-te numai cum îi vei transforma călătoriile sau drumul zilnic la serviciu!  

 

O soluție ingenioasă de cadou e chiar o folie de telefon pe care o legi cu un șnur elegant 

Și știi că dacă majoritatea huselor sunt dintr-un material cu silicon care le fac să fie ceva mai flexibile, dar și mai rezistente la căzături, nu crapă și nu te trezești cu striații prin ele, cu folia e puțin diferit. În general cauți o folie ceva mai de calitate pentru că dacă tot protejează ecranul atunci trebuie să-l protejeze ca atare. Ei bine, și totuși, unele colțuri tocite ale foliei dezvăluie neatenția ta și faptul că totuși ții la telefon atât cât trebuie, adică nu îi atribui trăsături chiar umane. Altfel spus, ești conștient(ă) că poate să cadă, îți dorești să nu cadă chiar atât de tare și să nu se distrugă chiar telefonul în sine, în rest, știi că huse găsești la primele căutări pe net, folii la fel, deci ești pe pace. Cade. Aia e.  

 

Folia de cameră foto  

O invenție intrată de curând pe piață e folia pe care o aplici camerei foto. Și de ce crezi că a intrat tipul ăsta de folie pe piață? Ai ghicit, din nevoia celor care, deși își iau un telefon bun pentru cameră, sunt pasionați de foto, se numără și în categoria celor la care nu stă lipit telefonul de mână, deși n-ar fi rău asta pentru sănătatea dispozitivului. Pentru acest inconvenient ai însă folii pe care poți să le aplici camerei telefonului tău, producătorii au făcut pentru orice tip de telefon, deci nu ai stres, trebuie doar să dai search-ul potrivit pe net.  

 

Cât despre alte cadouri pe care poți să le faci, ai câteva idei aici. Da, pe lângă un accesoriu direct legat de telefonul tău mobil, poate nu e greșit să iei și ceva inedit. În felul ăsta vei impresiona persoana la care ajungi și va spune mai departe ce de treabă ești. Poți să combini într-un buget mai mult decât rezonabil atât câteva accesorii utile pentru telefonul mobil, cât și ceva mai aparte, vesel, plăcut.  

 

Indiferent de alegerea pe care o faci în perioada asta pentru cadouri, te invităm să dai like paginii noastre de Facebook ca să fii la curent cu noutățile și cu reducerile pe care le avem pentru tine periodic. În felul ăsta ești prima/primul care poate să beneficieze de surprizele Euroama. Iar dacă tu ai dat deja like, invită și câțiva prieteni să ni se alăture.  

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!